Acro Academy Noord Nederland zeer succesvol tijdens plaatsingswedstrijd NK acro

Leek – Zondag 19 maart deden de teams van Acro Academy Noord Nederland mee aan de plaatsingswedstrijd voor het NK acro in Leek. Het was een zeer succesvolle wedstrijd voor Acro Academy Noord Nederland.

De teams lieten prachtige strakke oefeningen zien en alle teams gingen naar huis met een medaille. Rebecca en Indy behaalden goud in de jongste categorie pupillen en het trio Lauren, Lynn en Anne Bente behaalden zilver. In de categorie jeugd was er goud voor het trio Leyan, Sjoukje en Julia. Het trio Zoë, Ilse en Ruth, het duo Dieuwke en Kuna en het mix pair Lizz en Ties behaalden goud in de categorie junioren 1.

Ilse en Aiden behaalden in dezelfde categorie een bronzen medaille. Bij de junioren 2 was er goud voor het mix pair Luc en Merel, het duo Carola en Gemma en het trio Amilyah, Inge en Mare.

Foto’s: Lisa Vermaning

 

   .
Back to top button