Familiepark Nienoord viert 70-jarig bestaan tijdens seizoensopening

Leek – Op Goede Vrijdag 7 april start het nieuwe seizoen van Familiepark Nienoord. Deze dag viert Nienoord feestelijk het 70-jarig bestaan met een speciale entreeprijs van €7,-. Alle bezoekers ontvangen een lot voor het Rad van Fortuin en maken kans op een prijs. Daarnaast kunnen bezoekers op zoek naar verstopte cadeautjes in het park en worden de 70e en 700e bezoeker verrast.

Nienoord vervolgt dit feestelijke Paasweekend met een programma vol Paasactiviteiten op 9 en 10 april. Ga samen met Nieno en de Paashaas op zoek naar de verstopte paaseitjes. Ook heeft de Paashaas er zeldzame eieren tussen verstopt waarmee je hele leuke prijzen kunt winnen. Kom je ook zoeken?

Nieuwigheden
In de winter is er hard doorgewerkt om bezoekers nog meer speelplezier en comfort te bieden. Het terras is opnieuw bestraat en extra ruim geworden, vrijwilligers van Nienoord Spoorwegen werken hard aan uitbreiding van het spoor met een ringloods en er wordt gewerkt aan een natuur educatiecenrum. De schaapskooi krijgt een hele nieuwe invulling in combinatie met de expeditie. Ook duurzaamheid speelt een steeds belangrijkere rol waar op is ingespeeld. Onlangs zijn er op het landgoed in totaal 900 zonnepanelen geplaatst, verspreid over zeven grote daken.

Veel activiteiten
Bezoekers kunnen weer uitkijken naar heel veel speelplezier met ook dit seizoen weer een programma vol activiteiten. In deze tijd van veel prijsverhogingen voor de gezinnen heeft het Familiepark ervoor gekozen de prijzen van de entree en abonnementen niet te verhogen. Hopelijk is een dagje uit nu nog steeds betaalbaar voor zoveel mogelijk gezinnen.

Voor abonnementhouders is het park speciaal eerder geopend op 1, 2 en 5 april. Met een abonnement bezoek je het park zo vaak als je wilt en profiteer je van leuke voordelen bij andere uitjes. Kijk voor meer informatie op de website.

   .
Back to top button