KVW ’22 1 verliest van Velocitas 1

Leiderdorp – Zaterdag 9 maart stond de verre uitwedstrijd tegen Velocitas op het programma voor het vlaggenschip van KVW ’22. Na een reis van 2 uur floten de scheidsrechters de wedstrijd in om 17.30 uur.

KVW kwam goed uit de startblokken met een goal, maar Velocitas 1 wist direct te counteren door de gelijkmaker te scoren. Zo zou het scoreverloop eruitzien tot vijf minuten voor de rust. Het vlaggenschip van KVW ’22 liep vlak voor de rust tegen de eerste achterstand aan. Velocitas drukte door, waardoor er met een verschil van drie goals in het nadeel van KVW gerust werd.

Tijdens de rust hamerde coach Andreas Rusthoven op vasthouden aan het plan en aanvallend de juiste kansen te nemen. Echter werd dit niet goed uitgevoerd door de ploeg, waardoor de achterstand al snel groter werd. Eindstand: 27-18.

Toch wat te vieren
Was er dan helemaal niets te vieren? Zeker wel! Madelon Keun heeft haar debuut in het eerste team, en daarmee in de overgangsklasse, gemaakt. Ook Anne Feenstra viel in en wist zelfs zijn eerste doelpunt in het vlaggenschip van KVW te maken! Een mooi moment voor Anne en Madelon.

Laatste zaalwedstrijden
Zaterdag 16 maart speelt de selectie van KVW’22 de laatste zaalwedstrijden voor dit seizoen. Het tweede speelt om 17.35 uur tegen ASVD 2. Het eerste team speelt om 19.00 uur tegen Synergo 1. Beide wedstrijden zullen gespeeld worden in de topsporthal! Alle support is welkom!