Museum ’t Steenhuus in Niebert klaar voor nieuw seizoen!

Niebert – Op Zaterdag 22 April ’23 om 13.30u gaan de deuren van Museum ’t Steenhuus in Niebert weer open voor een nieuw seizoen.

Naast de vaste collecties over “het leven en werken rond 1900” hebben ze dit jaar ook twee wisselexposities; die van vorig jaar van Herman Stol uit Middelstum over radio’s en attributen rond 1920-1960 is wegens succes verlengd en is vernieuwd. De tweede expositie gaat over het kappersvak zo rond de jaren 1880-1986. Het is een bijzonder mooie verzameling van Ben en Joyce Greftenhuis uit Losser.

Diverse kappers attributen uit de jaren 1880-1986 zoals föhns, scheerzeep, krabbertjes, scheerapparaten van welbekende merken, maken het zeker de moeite waard voor een bezoek aan ons museum.

Het museum laat weten; “De jeugd zal zich ook prima vermaken, gedurende het hele seizoen hebben wij een leuke speurtocht door het museum voor ze klaar liggen! Kijk voor meer info en openingstijden op http://www.museanuisniebert.nl”

   
Back to top button