Tiga jongens plaatsen zich voor kwart finale in Breda!

BREDA/LEEK – Zaterdag 8 februari stond de 1/8 finale voor de heren op het programma. Drie heren van Tiga hadden vandaag de wedstrijd in Tilburg. Als eerste mochten Stefan Drost en Steyn van Bergen hun oefeningen laten zien aan de jury. Het deelnemersveld bij instap niveau 11 was erg groot.

Ondanks dat, wisten Stefan en Steyn zich als 12e en 19e te plaatsen voor de kwart finale in Breda! In de tweede wedstrijd mocht Hidde de Boer zijn oefeningen laten zien, met een moeizame start wist Hidde zich goed te herpakken. Vooral op rekstok scoorde Hidde erg hoog! Hidde de Boer heeft zich als 11e geplaatst voor de kwart finale in Breda! Trainer Frank Nederhoed was tevreden maar weet ook dat er een aantal elementen zijn waar nog op getraind moet worden. In Breda kunnen Stefan, Steyn en Hidde zich plaatsen voor de halve finale in Heerlen of Nijverdal!

 

   .
Back to top button