Algemeen zangkoor In Between viert feestelijk het 20-jarig bestaan

LEEK – Het Leekster zangkoor In Between bestaat in 2014 twintig jaar en organiseert daarom op zaterdag 15 maart een jubileumconcert in de Gereformeerde Kerk aan de Tolberterstraat 24 in Leek.

Om 20.00 uur treedt het bijna vijftig leden tellende koor op onder leiding van dirigent Edwin Velvis. De pianobegeleiding is van Margreet Puite. Op het repertoire staat een aantal klassieke, lichtklassieke en populaire liederen.

Vanwege het jubileum wordt samengewerkt met “Opera Della Casa”, dat toevallig ook 20 jaar bestaat. Het is een theatraal damestrio dat op humoristische maar zeer muzikale wijze opera-, operette- en musicalmuziek vertolkt. Het bestaat uit comediènne/zangeres Marlies de Waard, zangeres Angelique Wardenier en pianiste Ineke Geleijns. Naast een eigen optreden zal het trio ook samenwerken met het koor.

Kaarten kosten € 12,50, inclusief een kopje koffie of thee. In de voorverkoop kosten ze echter € 10,00 en zijn ze verkrijgbaar bij de Easy Entertainment CD-shop en Primera in Leek, Stomerij Hillebrands in Nietap en Boekhandel Daan Nijman in Roden. Ook de leden van In Between verkopen de kaarten en ze kunnen gereserveerd worden via [email protected].

Informatie op de website www.inbetween-leek.nl

Back to top button