Fietsvrijwilligers gezocht in het Westerkwartier

Westerkwartier – Routebureau Groningen is opzoek naar enthousiaste fietsers die het fietsnetwerk in de gemeente Westerkwartier willen controleren. Denk hierbij aan controle van de bewegwijzering, maar ook de kwaliteit van de fietspaden, verkeersveiligheid en het aantal bankjes en prullenbakken onderweg.

Alle bevindingen kunnen genoteerd worden in een speciale app. De uiteindelijke gegevens worden gepresenteerd aan Gemeente Westerkwartier en dragen bij aan de kwaliteit van de fietspaden in de gemeente.

Aanmelden
Lijkt het jou leuk om op de fiets te stappen, te genieten van het mooie Westerkwartier en tegelijkertijd een bijdrage te leveren aan de kwaliteit van de fietspaden in jouw omgeving? Meld je dan aan via [email protected]. Als fietsvrijwilliger bepaal je zelf wanneer je op pad gaat, onderweg kun je alle tips en bevindingen melden via een app op je mobiele telefoon.

   
Back to top button