InfoLeek.nl, de website voor en door Leeksters! Heeft u een tip? Laat het weten!

InfoLeek.nl is sinds februari 2013 online en is inmiddels uitgegroeid tot de nieuwssite in en om de gemeente Leek. Met maandelijks ruim 60.000 bezoekers en vele nieuwsberichten, foto’s en video’s is er voor iedere soort bezoeker nieuws en weetjes te vinden op de website. En nog steeds groeit InfoLeek.nl dagelijks, van nieuwe bezoekers, nieuwe volgers via social media tot nieuwe leveranciers van persberichten.

Nieuwswaardige tips, laat het ons weten!
Heeft u iets nieuwswaardigs in uw omgeving geconstateerd wat interessant is voor de website InfoLeek.nl? Geef dit dan via de tiplijn door via e-mail ([email protected]) of voor dringende zaken per telefoon (06-30092128) aan Jordi Haverdings of één van de andere medewerkers van deze website. Samen zorgen zij ervoor dat iedereen in de gemeente Leek optimaal op de hoogte blijft van het laatste nieuws dat zich in uw regio afspeelt.

De meerwaarde van het nieuws op InfoLeek.nl is vooral het beeld- en/of videomateriaal die dankzij uw tips gemaakt kunnen worden. Voor InfoLeek.nl telt dan ook elk nieuwswaardig bericht. Viert iemand een jubileum of vindt er iets unieks bij u in de buurt plaats? InfoLeek.nl gaat zo snel mogelijk ter plaatse om er verslag van te doen. Is er een ongeluk gebeurd of is die ene verloren trouwring na twintig jaar weer opgedoken? Geef InfoLeek.nl een seintje.

Nieuwsberichten insturen
Jordi Haverdings en de andere medewerkers zijn onder de noemer van InfoLeek.nl inmiddels geen onbekenden meer als het om nieuwstips gaat. Zij gaan snel, discreet, maar altijd enthousiast te werk en dit is terug te zien in de manier waarop zij het nieuws brengen. Heeft u zelf iets nieuwswaardigs gezien en vermoed u dat het bijvoorbeeld door tijdgebrek lastig wordt om iemand van InfoLeek.nl hier tijdig ter plaatse te laten komen? Schroom dan niet om zelf een foto te maken en een berichtje te schrijven. Door oplettende getuigen in de regio kan een website als deze immers bestaan. InfoLeek.nl houdt zich naast actuele nieuwstips ook altijd aanbevolen voor reguliere agenda- en persberichten uit de gemeente Leek. De agenda waar onder andere evenementen, markten, openingen en sport- toernooien in staan vind u hier.

Volg InfoLeek ook via social media
InfoLeek.nl probeert op een zo effectief mogelijke wijze het nieuws te verspreiden en is naast deze website dan ook zeer actief op Facebook en Twitter. Volg InfoLeek.nl daarom niet alleen via de website maar ook via Facebook: https://www.facebook.com/InfoLeek en Twitter: https://twitter.com/infoleek.

Adverteren en foto’s nabestellen
Met adverteren op InfoLeek.nl bereikt u al snel 40.000 bezoekers per maand, dit is dan ook erg geschikt voor bedrijven, particulieren, en sportverenigingen. Heeft u interesse of wilt u meer informatie bezoek dan eens onze ‘Adverteren’ pagina. Heeft u een leuke foto gezien op onze website en wilt u deze nabestellen? Ook dat kan op InfoLeek.nl. Ben je door ons op de foto gezet en wil je de foto graag op Canvas aan de muur, in een schilderij op tafel of digitaal op de computer? Via deze link kunt u van verschillende evenementen, bijeenkomsten, gala’s en toernooien de foto’s nabestellen.

InfoLeek applicatie
Tegenwoordig gaat bijna niemand meer de deur uit zonder een mobiele telefoon, iPad of tablet. De eenvoud en bereikbaarheid van InfoLeek.nl kunnen we vergemakkelijken door een zogenaamde applicatie (app) te ontwikkelen. Vorig jaar heeft er op InfoLeek.nl een poll online gestaan waar de bezoekers hun stem achter konden laten op de vraag ‘Wel of niet een InfoLeek applicatie?’. Bezoekers hebben vervolgens massaal hun stem achter gelaten. De ruime meerderheid heeft met zijn/haar stem laten weten dat ze graag een InfoLeek applicatie willen hebben. Dus, de InfoLeek app gaat er komen!

Hieronder ziet u alvast enkele eigenschappen van de applicatie:

– Overzichtelijk en in herkenbare InfoLeek huisstyle
– Kosteloos en vrijblijvend te gebruiken

– Tekst, foto’s en video te zien
– Nieuws per dag geselecteerd
– Filter op categorieën
– Beschikbaar voor Apple en Android besturingssysteem
– Te downloaden voor telefoon, iPad en tablet via de App Store en Google Play

Heeft u vragen, suggesties of wilt u meer weten? Ga dan naar de ‘Over ons’ pagina op de website.

InfoLeek.nl – T: 06-30092128 – E: [email protected]

 

   
Back to top button