Musical “Kaïn, zwerver in de oerverhalen” op 14 mei bij De Hoeksteen in Leek

Leek – Op zondag, 14 mei as. wordt in De Hoeksteen, Lindensteinlaan 1 in Leek de musical “Kaïn, zwerver in de oerverhalen” van Gerard van Midden en Gerard van Amstel uitgevoerd. Het is weer een fantastische musical gebaseerd op een oeroud thema dat herkenbaar gemaakt wordt in de huidige tijd.

Door de makers wordt het beschreven als:
Broeierige oerverhalen in de Bijbel vanaf het allereerste begin, voor wie er oor voor heeft. Verhalen die de oude tijden met het heden willen verbinden. Levensverhalen van vroeger en van vandaag. Daarbij een kernvraag: nemen mensen hun verantwoordelijkheid of lopen ze ervoor weg? Dit verkennen we in deze musical.

Het koor Testify uit Leek heeft de organisatie op zich genomen. Met als deelnemers enthousiaste musicalliefhebbers uit de PGLO uit Leek en de Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt in Leek en Roden. De regie is in handen van Klaasje van Nijkerk daarbij ondersteund door Cato Moens. Dirigent is Wim van de Laar uit Hoogezand en Eddy Muntendam begeleidt op de piano.

Tijden en kaarten
De musical wordt tweemaal uitgevoerd, om 10.30 en 19.00 uur. de zaal is een half uur eerder open. De gratis kaarten kunnen besteld worden door een email te sturen naar [email protected]. Indien er nog kaarten over zijn kunt u deze krijgen in de hal van De Hoeksteen voor de uitvoeringen. Na afloop kunt een vrijwillige bijdrage geven voor een bijdrage in de kosten. Daarvoor staan schalen in de hal van de kerk.

   
Back to top button