Bibliotheek Marum gaat 3 weken dicht en verhuist naar nieuwe locatie aan de Wendtsteinweg

Marum – Binnenkort begint Bibliotheek Marum aan een nieuw hoofdstuk. De bibliotheek sluit drie weken haar deuren om te verhuizen naar haar nieuwe locatie: Wendtsteinweg 57.

Bibliotheek Marum gaat verhuizen en is daarom tijdelijk gesloten. Op donderdag 25 mei 2023 is Bibliotheek Marum voor de laatste keer open op de huidige locatie aan de Molenstraat. Van vrijdag 26 mei tot en met zondag 11 juni 2023 is de bibliotheek gesloten. In deze periode kunnen leden terecht bij Bibliotheek Leek of Bibliotheek Grootegast, maar ook bij alle andere bibliotheken in de provincie Groningen. De bibliotheekpas is namelijk geldig in alle Groningse bibliotheken. Bekijk hier het overzicht van alle Groningse bibliotheken. Leden kunnen ook online gebruikmaken van de bibliotheek met e-books, luisterboeken, online tijdschriften en gratis online cursussen.

Maandag 12 juni weer open
Bibliotheek Marum opent haar nieuwe deuren aan de Wendtsteinweg 57 op maandag 12 juni. Iedereen is van harte welkom op langs te komen en een kijkje te nemen. De vernieuwde bibliotheek wordt een centrale ontmoetingsplek voor jong en oud met mogelijkheden voor sociale en educatieve activiteiten.

Nieuwe openingstijden
De nieuwe bibliotheek zal andere openingstijden hanteren dan het oude pand. De nieuwe Bibliotheek Marum is op alle doordeweekse dagen geopend van 09.00 tot 17.00 uur. Nieuw is dat het pand op sommige momenten onbemand geopend zal zijn.  Dit betekent dat bezoekers van de bibliotheek wel gebruik kunnen maken van het aanbod van de bibliotheek en boeken kunnen lenen, maar dat er geen medewerkers aanwezig zijn om vragen te beantwoorden en te assisteren. Bekijk hier een overzicht van alle openingstijden en bijbehorende bezetting.

   
Back to top button