Nieuw in Zevenhuizen, eet- en uitgaansgelegenheid ZINNIN!

ZEVENHUIZEN – Er is een  nieuwe eet en uitgaansgelegenheid  geopend in Zevenhuizen.  ZINNIN! Is de naam van deze prachtige horecazaak en iedereen mag het weten. Hennie Pruim uit Zevenhuizen is de trotse eigenaresse van Zinnin.

De afgelopen weken is er keihard gewerkt  om het voormalige pand van Horecacentrum Aubergine om te toveren tot een gezellige eet- en uitgaansgelegenheid. Hennie loopt al jaren mee in het horecawereldje en kreeg nu de kans om haar droom waar te maken.

Wat bij Hennie voorop staat is kwaliteit, klantvriendelijkheid en service. Opvallend  is de enorme verscheidenheid in het assortiment van Zinnin. Hennie heeft daar bewust voor gekozen, want zegt ze: Voor elk gezinslid wat wils, of het nu een kroketje of frikandelletje  is voor de kids, of een ambachtelijk gebakken pizza uit de steenoven voor vader, of een lekkere shoarmaschotel voor moeders, het moet allemaal mogelijk zijn. De  sympathieke Zeuv’mhuuster drukte ons op het hart wel te vermelden dat ze zeer trots is op haar uitgebreide menukeuze. Shoarmaschotels, pasta’s, lasagna’s en diverse  Schnitzelmenu’s zijn allemaal vers bereid en vooral, heel lekker!

Heeft u na een lange dag werken geen zin in koken?  Zinnin draait haar hand er niet voor om.

Wat uniek is, en enig in zijn soort,  is de bezorgdienst van Zinnin. U kunt alle gerechten uit het assortiment  laten brengen door de gratis bezorgdienst. U kunt uiteraard ook lekker gemakkelijk vanuit de luie stoel online bestellen en  afrekenen  op www.zinnin.thuisbezorgd.nl , zodat u direct aan tafel kunt  als uw bestelling wordt afgeleverd. Zinnin bezorgt gratis van 17.00 tot 20.00 uur in de volgende plaatsen: Zevenhuizen, Roden,  Nieuw Roden, Tolbert, Leek, Nietap, Jonkersvaart, Marum, De Wilp, Boerakker, Nuis, Niebert, Haulerwijk, Één, Bakkeveen,

Dat Zinnin echt van alle markten thuis is bewijst dat  er op de vrijdag- en zaterdagavonden in het gezellige feestcafé  van alles georganiseerd wordt. Elk weekend is er voor het uitgaanspubliek van alles te doen. Er is regelmatig live muziek en elk weekend draait  een  DJ de nieuwste en beste hits.

Maar wilt u op uw gemak,onder het genot van een vers getapt biertje, even biljarten of darten? Dat is allemaal mogelijk, want er zijn diverse dartbanen, een poolbiljart en een heus wedstrijdformaat biljart aanwezig.

De gehele maand februari heeft Zinnin een aantrekkelijke aanbieding.  Twee pizza’s halen  is één pizza betalen! (alleen afhalen)  Of een gezinszak frites (4pers.) plus vier kroketten of frikandellen voor maar €7,50.

Back to top button