Brandweer gealarmeerd voor gaslekkage in Leek

Leek – De vrijwilligers van brandweer Leek zijn vrijdag ochtend rond 10 uur gealarmeerd voor een gaslekkage in Leek.

Aan de Geert Valckeshof is tijdens graafwerkzaamheden een gasleiding geraakt, hierdoor is de leiding gebarsten en is er een gaslekkage ontstaan. Omdat het niet zeker was of Leek de auto vol kreeg is tijdens het opkomen van de vrijwilligers richting de kazerne ook brandweer Roden gealarmeerd. Eenmaal aanrijdend bleek de inzet van brandweer Roden niet meer nodig en konden die retour.

Ter plaatse heeft de brandweer metingen verricht in en rondom de woning. Ze hebben de situatie veiliggesteld en gewacht op Enexis die kwam om het lek te dichten. Na dat het lek gedicht was heeft de brandweer nogmaals metingen verricht, bij deze metingen werd niks bijzonders meer gemeten.

Foto’s: Sven Loer/InfoLeek.nl

 

   .
Back to top button