Opbouw Flinke Pink Festival van start

Leek – Nog een paar dagen en de pinksterfeesten in Leek gaan van start. Naast 4 dagen kermis en de markt op maandag is er heel veel muziek waaronder het evenement Flinke Pink, dit vindt wederom plaats op het festivalterrein tegenover de Rabobank.

De opbouw is inmiddels in volle gang. Na een dag voorbereidingen op maandag is gisteren het immense podium gebouwd. De komende dagen wordt er hard doorgewerkt om alle techniek, licht en geluid en de overige aankleding aan te brengen.

De poort van het festivalterrein gaat vrijdag om 19.00 uur open met een heerlijke avond 90’s & 00’s. Zaterdag is de “Black” edition van het evenement (aanvang 17.00 uur) met de hardere dancestijlen, zondag eveneens vanaf 17.00 uur start “White” met de meer toegankelijke dancemuziek en op de gratis maandagmiddag start om 13.00 uur Tribute Live.

Tickets voor de avonden zijn verkrijgbaar op www.flinkepink.nl, daar staat ook het volledige programma en alle verdere informatie.

Foto: Flinke Pink afgelopen dinsdag in de opbouw op het festivalterrein

   
Back to top button