Nienoordkapel tijdens Pinkstermarkt geopend voor inzameling voor Hospice in Oekraïne

Leek – Tijdens de Pinkstermarkt in Leek staat de Nienoordkapel op De Dam in het teken van Renovatie Hospice Pidlisne in Oekraïne. De 22 bewoners die daar met alle mogelijke zorg worden omringd, worden verpleegd in kamers waar schimmel op de muren staat en trapliften en ventilatiemogelijkheden ontbreken.

Voldoende redenen voor de 10 rijders uit Leek, Tolbert en Zevenhuizen, die tijdens het brengen van hulpgoederen in februari o.a. bij het Hospice zijn geweest, om alles in het werk te stellen de omstandigheden voor cliënten en verzorgers te verbeteren.

Pinkstermarkt
Tijdens de Pinkstermarkt in Leek op maandag 29 mei staan koffie, fris en cake klaar en wordt er uitleg gegeven over de werkzaamheden die eind september-begin oktober door de 10 Grunneger Rieders worden verricht. Om dit alles te kunnen bekostigen kan er worden gedoneerd bij de Nienoordkapel en op beide rekeningnummers:

NL02 RABO 0335 1093 14 t.n.v. JWP Slotema o.v.v. Renovatie Hospice Oekraïne. Daarnaast is toegevoegd het rek.nr NL85 RABO 0335 1730 04 t.n.v. Diaconie o.v.v. Renovatie Hospice Oekraïne.

   
Back to top button