Pizza assortiment in Leek wordt nóg groter; Domino’s Pizza opent eind juni een vestiging in het centrum

Leek – Het pizza assortiment in Leek wordt vanaf eind juni nóg groter, Domino’s Pizza heeft aan InfoLeek bevestigd dat er eind juni een vestiging geopend wordt nabij winkelcentrum Liekeblom in het centrum van Leek.

De 29-jarige franchise ondernemer Wilco Mostert uit Groningen is trots dat hij met zo’n 10 jaar ervaring binnen de Domino’s wereld binnenkort zijn eigen vestiging in Leek mag gaan runnen en daarmee zijn droom kan verwezenlijken. Wilco is zijn Domino’s carrière gestart als pizza bezorger, gevolgd door pizza bakker, teamleider en was tot slot een aantal jaren regiomanager.

Verbouwing
Momenteel wordt er in het pand, dat onderdeel uit maakt van overdekt winkelcentrum Liekeblom, aan de kant van De Schans hard gewerkt aan de definitieve inrichting. De koeling, keuken, ovens, afzuiging, balie en magazijn worden met man en macht opgebouwd. Op de achtergrond werkt Wilco momenteel aan de werving van het nieuwe personeel en de invulling van de opening van de vestiging.

Vele pizzeria’s in Leek
Op de vraag of er niet al teveel pizzeria’s in Leek gevestigd zijn antwoordde Wilco; “Ik weet inmiddels dat je op veel locaties in Leek pizza’s kunt krijgen maar ik ben van mening dat wij ons kunnen onderscheiden door de snelle service en bezorging. Daarnaast hebben we een goede prijs- en kwaliteitverhouding en een breed assortiment zodat er voor ieder iets lekkers te bestellen is.”

Een heel nieuw team
Er worden ongeveer 25 teamleden gezocht die willen komen werken bij deze vestiging in Leek. Solliciteren kan vanaf nu en mag als je 15 jaar of ouder bent. Er worden bezorgers en pizzabakkers gezocht. Solliciteren kan via werkenbijdominos.nl. Wilco zal zich volledig inzetten in zijn nieuwe zaak; “Heb je zin in een praatje, kom vooral langs.”

Opening
Via de Instagrampagina Domino’s Leek worden voor de opening de speciale acties bekendgemaakt en volgt er meer informatie over de openingstijden. Deze vestiging zal in ieder geval 7 dagen per week geopend zijn, laat Wilco weten.

Foto’s: Jordi Haverdings/InfoLeek.nl

   .
Back to top button