Vlooienmarkt in Sportcentrum, zeer sfeervol en heel gezellig

LEEK – ‘Zeer sfeervol, heel gezellig en een uitermate breed aanbod en diversiteit aan goederen, dat waren de ingrediënten van de grote vlooienmarkt in Sportcentrum Leek op zondagmiddag.

De vlooienmarkt in Sportcentrum Leek kenmerkt zich verder door de ruim 200 standplaatsen, veelal door particulieren ingenomen. Dit kwam de diversiteit aan ‘verrassende’ goederen ten goede. Tevens was in het horecagedeelte de Olympische Spelen te volgen op groot scherm. Qua aantal bezoekers bleef het zondagochtend vrij rustig, in de middag werd dit ruimschoots ingehaald en was het tot aan sluitingstijd zeer gezellig.

Zondag 9 maart organiseert het Sportcentrum Leek een zeer grote tweedehands kleding- en speelgoedbeurs. Er is reeds een overweldigende belangstelling voor deze beurs. Belangstellenden voor een GRATIS standplaats kunnen reserveren via telefoon 0594-512040.

   .
Back to top button