Dieren in Extase: Apen en bezoekers wild van enthousiasme door Shock’s succes in het bos

Leek – Het Pinksterfestival in het bos van Leek is terug van weggeweest en is met een knallende eerste avond van start gegaan. De combinatie van het bos en Shock zorgde voor een gouden combinatie.

Het festival trok zoveel bezoekers dat de organisatie besloot om geen nieuwe mensen meer toe te laten, om de veiligheid en het comfort van de aanwezigen te waarborgen. Met een sterke focus op hardstyle en hardcore muziek, brachten bekende DJ’s uit de scene de sfeer naar ongekende hoogten. In het bijzonder werd de set van Paul Elstak als fenomenaal ervaren, waarbij het publiek helemaal losging tijdens deze Leekster Power Hour.

“Geweldig om weer terug te zijn in het bos. Ik kwam hier altijd, zo hoort Pinksteren in Leek te zijn. Volgens mij is het hier nog nooit zo druk geweest.” Aldus een van de bezoekers.

Gratis toegang
Van zaterdag tot en met maandag is de entree tot het bos (en de feesttent) gratis, waardoor iedereen de mogelijkheid krijgt om langs te komen en het een echte dorpsbeleving wordt.

Vanavond belooft een andere onvergetelijke ervaring te worden, want Qmusic zal een spetterende show verzorgen met onder andere het populaire ‘foute uur’. Bezoekers kunnen zich verheugen op een avond vol dansbare hits en een geweldige atmosfeer in het openluchttheater van Podium Nienoord.

   
Back to top button