Nostalgie in het bos en feestgedruis: Bezoekersaantallen overstijgen alle verwachtingen

Leek – Het Pinksterweekend in Leek werd een onvergetelijk feestspektakel waarbij zowel Podium Nienoord als de feesttent naast de kermis werden overspoeld door een stroom van enthousiaste feestgangers. De ongekende bezoekersaantallen op beide locaties hebben alle verwachtingen ruimschoots overtroffen.

De aftrap met de DJ’s van Shock op vrijdag trok direct een enorme menigte hardstyle- en hardcorefans. En zelfs op zaterdag, met een totaal andere doelgroep tijdens Qmusic, en op zondag, waarbij een voortdurende stroom enthousiaste feestvierders zich aansloot, bleef het succes onverminderd voortduren. Op maandagmiddag werden we verwelkomd door stralende kindergezichtjes, vergezeld door ouders die volop aan het feesten waren.

Feesttent op de Tip
Ook in de feesttent was het een succes, zoals we elk jaar mogen verwachten. De coverbands wisten moeiteloos de juiste sfeer te creëren en vast te houden. Tijdens het optreden van Andre Kooistra, Gaatze Bosma en DJ Lars tijdens Feestcafé Live op maandag stond er een topteam op het podium. Maar de absolute ster van de dag was Marco Schuitmaker, die met zijn indrukwekkende zangkunsten de tent liet bruisen van energie. Hij bleek ook hier een ware publieksfavoriet.

Fantastisch weekend
“We kijken met grote tevredenheid terug op een fantastisch zonnig weekend,” aldus de organisatoren Jacob Veenema en Albert Kuil. “Als we in het tweede jaar dat we weer in het bos iets organiseren zoveel mensen mogen ontvangen, doen we iets goed.” Ze willen graag hun volledige team en alle betrokkenen bedanken die hebben bijgedragen aan het succes van het Pinksterweekend. Dankzij de inzet van velen kreeg het bos weer de aandacht die het verdient tijdens Pinksteren. Het doet hen goed om te horen dat ook andere locaties en ondernemers in Leek niet teleurgesteld werden in de bezoekersaantallen en de feestvreugde.

Weinig ongeregeldheden
Het succes van het Pinksterweekend zou echter nooit mogelijk zijn geweest zonder de bezoekers. Of je nu behoort tot de jeugd van vroeger of tot de nieuwe generatie die voor het eerst kennismaakte met Pinksteren in Leek, jullie hebben gezorgd voor een gezellige en ontspannen sfeer. Dankzij jullie verliep het weekend zonder noemenswaardige problemen, zoals bevestigd door onze beveiliging.

Op naar volgend jaar
Nu is het tijd voor de organisatie om op te ruimen en te evalueren. “Volgend jaar zijn we er opnieuw tijdens het Pinksterweekend in Leek, met een combinatie van nostalgie in het bos en een spetterend feest in de tent naast de kermis!” kondigen de organisatoren vol enthousiasme aan.

   .
Back to top button