Wie is de leukste ondernemer van Leek? Stem nu! (Video)

LEEK/NEDERLAND – Het is de hoogste tijd om de ondernemers die Nederland kleur geven in het zonnetje te zetten! Iedereen mag zichzelf of zijn favoriete ondernemer nomineren zodat er op hem of haar gestemd kan worden.

Ondernemers ontvangen met hun nominaties en titels waardering én aandacht. De verkiezing vindt plaats in alle 393 Nederlandse gemeenten. Deelname aan de verkiezing is voor alle Ondernemers helemaal gratis. Alle gemeentewinnaars worden gehuldigd tijdens een spetterende Award Uitreiking.

Stemmen van 9 november tot en met 20 december 2015

Op alle genomineerden kan van 9 november tot en met 20 december 2015 gestemd worden via www.leuksteondernemer.nl. De stemmers geven bij het uitbrengen van een stem 4 rapportcijfers (cijfer tussen 1 en 10), een korte beoordeling en mogen ook verbeterpunten aandragen. Al deze informatie wordt aan het eind van de verkiezing beschikbaar gesteld aan de genomineerden. Ook is het mogelijk om te stemmen via Facebook en via SMS.

Twee kansen om winnaar van de gemeente te worden

In iedere gemeente zijn er na 20 december 2015 twee winnaars: de ondernemer met het hoogste gemiddelde cijfer en de ondernemer met het meeste aantal stemmen (dit kan natuurlijk ook hetzelfde ondernemer zijn, dan is dat de enige winnaar in de gemeente!). Er zijn wel minimaal 50 bevestigde stemmen nodig om gemeentewinnaar te kunnen worden. De gemeentewinnaars ontvangen een prachtig winnaarscertificaat en worden gehuldigd tijdens de Award Uitreiking.

1 winnaar per provincie en 1 landelijke winnaar

Na 20 december 2015 wordt ook de top 3 van iedere provincie in willekeurige volgorde bekend gemaakt. In iedere provincie is er vervolgens 1 winnaar en er is ook 1 landelijke winnaar. In de eindstand per provincie en de landelijke eindstand telt zowel het aantal stemmen als de gemiddelde score voor 50% mee. Kijk hier voor een rekenvoorbeeld. Tijdens de Award Uitreiking wordt de top 3 per provincie gehuldigd en wordt dus ook de winnaar van iedere provincie bekend gemaakt. Tot slot wordt ook de Leukste Ondernemer van Nederland bekend gemaakt.

Alle winnaars gehuldigd tijdens feestelijke Award Uitreiking

Op 11 januari 2016 worden alle gemeentewinnaars gehuldigd tijdens de feestelijke Award Uitreiking die plaats vindt in het Corpus Experience Center aan de A44 bij Leiden. Het beloofd een bijzondere happening te worden waar de Leukste Ondernemers van Nederland gehuldigd worden en natuurlijk is er ruimte om tijdens een gezellige borrel te netwerken. Binnenkort kunt u uw plaatsen voor de Award Uitreiking reserveren via deze website.

Prijzen voor stemmers

Onder de stemmers worden mooie prijzen verloot: 1. een Smart Watch, 2. een hotelovernachting voor 2 personen en 3. een dagje wellness voor 2 personen. De prijswinnaars worden na afloop van de verkiezing bekend gemaakt.

Opbrengst voor KiKa

Voor iedere stem waarbij toestemming gegeven wordt om de nieuwsbrieven van partners te ontvangen (dit is natuurlijk niet verplicht) wordt er door de verkiezing € 0,05 gedoneerd aan KiKa. Ook voor iedere stem die per SMS wordt uitgebracht gaat de opbrengst naar KiKa. Voor alle genomineerden een extra belangrijke reden om veel stemmen te werven! Naast Kika zijn ook Z24, OndernemersUnited en MisterBrightLight partners van de verkiezing. De organisatie is in handen van Vote Company.

Awards voor Creativiteit

Aan de 3 ondernemers die op de meest originele, ludieke en effectieve manier met de verkiezing aan de slag gaan, worden tijdens de feestelijke uitreiking speciale Creativiteit Awards overhandigd. Meld uw leuke, creatieve actie in het kader van de verkiezing daarom aan via vragen[@]leuksteondernemer.nl. U kunt er een Award mee winnen!

Promotiemateriaal voor genomineerden

Om de verkiezing op een mooie en leuke manier onder de aandacht te brengen is er voor de genomineerden volop gratis promotiemateriaal beschikbaar! Er zijn digitale banners en Facebook covers beschikbaar in diverse formaten. Deze zijn te gebruiken om uw relaties en vrienden via e-mail en social media zoals Facebook en Twitter op te roepen een stem uit te brengen! De digitale banners en Facebook Cover zijn hier te downloaden. Het is ook mogelijk om poster en flyers te laten maken met daarop uw eigen naam en foto!

Tussenstanden

Natuurlijk wilt u weten hoe u er voor staat in de verkiezing. Regelmatig worden er daarom tussenstanden gepubliceerd.

Positieve aandacht en gratis rapport en verbeterpunten voor alle ondernemers

De verkiezing biedt ondernemers de mogelijkheid om op een positieve manier lokaal, regionaal en landelijk onder de aandacht te komen. Daarnaast zijn alle rapportcijfers (inclusief benchmark), beoordelingen en verbeterpunten die bij het stemmen door de consument worden doorgegeven beschikbaar voor de betreffende ondernemer. De kosten van dit rapport bedragen normaliter € 69,- (excl. BTW), maar ondernemers met meer dan 200 stemmen ontvangen het rapport helemaal gratis. Deze rapporten zijn na afloop van de verkiezing beschikbaar.

Nog vragen?

Heeft u nog vragen of opmerkingen of bent u wel genomineerd, maar wilt u onverhoopt niet actief deelnemen aan de verkiezing? Neem dan contact op met de organisatie.

   
Back to top button