VVD kandidaten verrassen medewerkers HRM EcoLeek met verjaardagstaart

LEEK – Vrijdag 21 februari is het een jaar geleden dat de EcoLeek van Hoeksema’s Regionale Milieudiensten in gebruik is genomen. De VVD kandidaten waaronder wethouder T. Hasesloop vonden dat een reden om de medewerkers te verassen met een verjaardagstaart. 

De huisvuilverzamelauto haalt tegelijk 7 stromen afval gescheiden op, dat is uniek in Nederland. Hiermee werd de afvalinzameling in de gemeente Leek nog efficiënter. Nog maar 1 maal in de week uw afval bij de weg zetten en het wordt allemaal wekelijks opgehaald. Een succes dat te zien is aan het teruglopen van het restafval en voor de inwoners geen verhoging van de afvalstoffenheffing. Dat succes is mede te danken aan de inzet van de medewerkers die op enthousiaste, klantvriendelijke en professionele wijze iedere week, door weer en wind, naast de wagen lopen en het afval verzamelen. Reden voor de kandidaten van de VVD afdeling Leek om deze mensen in het zonnetje te zetten. De VVD kandidaten hebben na afloop nog een rondleiding gekregen over het terrein van Hoeksema Recycling.

Presentatie nieuwe huisvuilverzamelauto.

Foto’s: Jordi Haverdings InfoLeek.nl

 

Back to top button