Druk weekend bij Poppodium Punt 1

LEEK – Komend weekend staat poppodium Punt 1 bol van muziek, bands en deejay’s; POPgroningen Talent Award en 2e voorronde voor het Flinke Pink festival.

De POPgroningen Talent Award op vrijdagavond 28 februari in Punt 1 is een zoektocht naar Gronings muzikaal poptalent waarbij de winnaar onder andere optredens op Eurosonic,  Bevrijdingsfestival Groningen en de Melkweg te Amsterdam.  Tevens krijgt de winnaar een coachingstraject aangeboden onder leiding van een professional uit de popmuziek en kan meedoen aan masterclasses, mogelijk gemaakt door de Academie voor Popcultuur en School voor de Kunsten.

De voorrondes, vinden plaats door heel de provincie, waarbij een professionele vakjury aanwezig is, die bepaalt wie er een plek krijgt in de halve finales.  Uiteindelijk zal tijdens de finale blijken wie de winnaar van de POPgroningen Talent Award wordt. Alle voorrondes vangen aan om  20:30 uur en zijn gratis toegankelijk voor iedereen. Optredende bands: Mr. Knowhow, ….And the Gods made Coffee, The Blind Roofers en Priceless Camels.

Wil je meer weten over de activiteiten van POPgroningen, de popkoepel van provincie Groningen, kijk dan op www.popgroningen.nl. De uiteindelijke POPgroningen finale is zaterdag 19 april in Vera, Groningen.

Zaterdag 1 maart is om 20.30 uur de tweede voorronde van Flinke Pink met vier verschillende hardstyle Deejay’s n.l:: Argos, Xerenetox, DJ Deviate, DJ Paradoxx

 

Op deze Flinke Pink voorronde avonden is wederom publiek van harte welkom en heeft gratis toegang. De jury zal rond middernacht bekend maken wie er doorgaat(n) naar Flinke Pink “Black” op zaterdag 7 juni.

De volgende twee voorrondes zijn voor bands op zaterdag 5 april en voor Deejay’s op zaterdag 3 mei in Punt 1, Rodenburg 1b te Leek.

Meer informatie: Tel: 0594-517877         www.deoudeulo.nl www.punteen.nl

   .
Back to top button