Opnieuw punten voor KVW ’22 na eerste thuiswedstrijd van veldcompetitie

Zevenhuizen – Zaterdag 20 april stond de eerste thuiswedstijd van de veldcompetitie op het programma. Voor de club weer een gezellig dag op het korfbalveld. Het eerste van KVW’22 nam het deze keer op tegen Parabool 1 uit Groningen. Een mooie uitdaging om een goede wedstrijd te laten zien.

KVW’22 kwam al vroeg op een 3-1 voorsprong en werd het duidelijk dat KVW een sterker van start ging dan de club uit Groningen. Wel moest het team erg wennen aan de weersomstandigheden en de wisselingen die in het team hebben plaatsgevonden. Uiteindelijk had KVW op veel posities kracht over en konden als snel goede en lange aanvallen draaien. Door de goede verdedigingstactiek ging het team met een 9-6 de rust in.

Beter aanvallend
Het team kwam met vertrouwen de kleedkamers uit. Dit werd in de tweede helft wel duidelijk. Het team ging nog betere aanvallen spelen. Dit kwam vooral door de duidelijke afspraken die er gemaakt waren. Het team verzwakte niet in de verdediging, dit was wel te zien aan de einduitslag. Uiteindelijk floot de scheidrechter af bij een einduitslag van 17-8 .

Nu heeft het team even twee weken vakantie. De eerstvolgende wedstrijd is op zaterdag 11 mei. Dan reist het team af naar Invicta/Frigro 1 in Kollum