Tentfeest Leek afgesloten met Modespektakel, DJ en band Maelox (Foto’s)

LEEK – Tijdens de LeekWeek op 4, 5 en 6 september  werd voor de eerste maal Tentfeest Leek georganiseerd op het evenemententerrein tegenover de Rabobank in Leek. Een divers programma zorgde voor grote aantallen bezoekers op vrijwel alle dagen.

Het evenement startte op donderdag 4 september met een Ladies Night in Gooische stijl. Tijdens de uitverkochte avond maakten de dames, die veelal chique gekleed waren, kans op diverse prijzen. Op vrijdag 5 september draaide DJ Ben Liebrand tijdens 90`s till Now waarop zo`n 400 bezoekers af kwamen. Wegens het succes zal de 90`s avond ook volgend jaar plaatsvinden aldus de organisatie.

Zaterdag 6 september werd de afsluiting van de LeekWeek gevierd maar voordat het feest los barstte werd er een grandioos Modespektakel gehouden in samenwerking met de Handelsvereniging Leek / Nietap en diverse Leekster modebedrijven.  Meer dan 500 bezoekers waren getuige van de zeer succesvolle modeshow waarbij 60 modellen de nieuwste wintercollectie toonden. Aansluitend werd de LeekWeek afgesloten door een dj en Coverband Maelox in een bomvolle feesttent. De organisatie van Tentfeest Leek kijkt terug op een geslaagd evenement. In 2015 zal er een vervolg komen van Tentfeest Leek waarbij er nu al wordt gekeken naar een nog mooier en divers programma voor bewoners in de Gemeente Leek en daarbuiten.

Voor meer foto’s en het bestellen er van klik hier.

Foto’s: Jordi Haverdings/InfoLeek.nl

 

   
Back to top button