33-jarige man uit Roemenië aangehouden in Leek na overval in Drachten

DRACHTEN/LEEK – De politie is op zoek naar getuigen van een overval op een juwelier aan de Noorderbuurt. Donderdag 20 februari jl. rond 17.00 uur liepen twee mannen een juwelier aan de Noorderbuurt binnen en bedreigden de medewerkers met een mes.

Ze hebben enkele sieraden en wat geld weggenomen en liep vervolgens in de richting van de Aldi. Het zou om twee mannen met een Oost-Europees uiterlijk gaan. Later die middag is er in Leek een 33-jarige man uit Roemenië aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij deze overval. De man is later die avond in vrijheid gesteld. Hij blijft wel verdachte in deze zaak. De politie is op zoek naar getuigen van deze overval. Deze kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844.

Back to top button