Gemeente Leek samen met landgoed Nienoord op Familiedoedagen

LEEK – Op 1 en 2 maart staat de gemeente Leek samen met landgoed Nienoord met een stand op de Familiedoedagen. In deze stand laten we zien dat Leek een gemeente is waar het goed wonen, werken, winkelen en recreëren is.

We presenteren de nieuwbouwprojecten in de gemeente, het vernieuwde centrum en diverse recreatiemogelijkheden op en rond landgoed Nienoord, zoals het Familiepark, Zwemkasteel en museum Nienoord. Uiteraard zal Nieno ook aanwezig zijn. Ook is er informatie over een leuk dagje uit met familie of vrienden in de regio Westerkwartier.

Verloting
Onder de bezoekers van onze stand verloten we een paar leuke prijzen. Het hele seizoen genieten van Familiepark Nienoord? Loot mee voor een gratis abonnement voor één persoon.

Ervaren hoe het is om in Zevenhuizen te wonen? Maak kans op een gratis overnachting voor twee personen bij Bed&Breakfast Ons Bolmeer in Zevenhuizen. Altijd al eens de borg Nienoord, schelpengrot en rijtuigencollectie willen bezoeken? Maak kans op een gratis toegangskaart voor twee personen voor Museum Nienoord.

FamilieDoeDagen
De beurs is open op zaterdag 1 maart en zondag 2 maart 2014 van 10.00 tot 17.00 uur. De entree bedraagt 8 euro per persoon, maar via de standhouders zijn Familiekaarten verkrijgbaar, waarop 4 personen gratis naar binnen mogen. U kunt een gratis Familiekaart afhalen bij het gemeentehuis en Infocentrum Nienoord. Let op: op = op!

Back to top button