Op 15 juli vindt de nieuwe editie van Borderline Outdoor Festival plaats

Leek – Na het succes van het Borderline Outdoor Festival afgelopen jaar pakt de organisatie ook dit jaar weer flink uit. Twee van de beste country bands uit Nederland staan 15 juli op het podium bij Grandcafé Borg Nienoord.

De Terry White Band heeft met lead zangeres Terry één van de beste country en Rock & Roll zangeressen van Nederland aan boord. De 2e band Indian Summer is opgericht in 1996 door Johan Tool en heeft met lead zangeres Trudy Kits een echte topper in huis. Beide bands treden zowel in Nederland als in Europa met veel succes op.

Ook op het podium The Golden Triangle, dit is een Nederlands Country trio en is een echte verrassing. Bovendien een solo optreden van Gerard Bierman, heel succesvol de laatste jaren met zijn warme stem en vertolker van zowel traditionele als moderne country music.

Kortom een programma op 15 juli bij Grandcafé Borg Nienoord om U tegen te zeggen. Het terrein gaat om 12:00 uur open. Kaarten zijn verkrijgbaar via eventree.nl á € 13,50 per stuk (excl. servicekosten) en aan de kassa € 17,50 per stuk.

   
Back to top button