Silent Disco nu ook in Leek te huur

Leek – Het wordt steeds populairder en je ziet het op steeds meer feesten: Silent Disco. En het is sinds kort te huur bij Cazemier Verhuur & Evenementen in Leek.

Bij een Silent Disco (ook wel stille disco genoemd) wordt er muziek gedraaid maar zijn er nergens speakers te bekennen! Het publiek heeft namelijk hoofdtelefoons op! De muziek wordt via draadloze zenders naar de hoofdtelefoons verstuurd! Eigenlijk is dit dus precies hetzelfde als een normaal feest, alleen hoort een buitenstaander slechts schuifelende danspassen en hier en daar iemand die meezingt!

Breed inzetbaar
Niet alleen leuk op binnenfeesten maar ook voor straat- en buurtfeesten ideaal want er is amper geluidsoverlast voor de omgeving! Je kunt zelfs midden in de natuur zonder stroomvoorziening Silent Disco houden omdat het gehele systeem op accu’s kan draaien.

Op de hoofdtelefoon kun je switchen tussen 3 kanalen. Een Silent Disco wordt dus pas echt leuk wanneer je werkt met meerdere soorten muziek waartussen het publiek kan kiezen! De één staat mee te zingen op een bekend nummer wat gedraaid wordt door DJ 1, terwijl de ander helemaal los gaat op een playlist gedraaid vanaf een laptop of smartphone. Elke muziekbron heeft een eigen kleur middels een LED lamp op de koptelefoon waardoor je goed kunt zien wie naar welke muziek luistert.

Te huur
Een compleet setje met zender en 20 koptelefoons huur je al vanaf 100 euro. Het systeem is ook prima te gebruiken voor rondleidingen in lawaaiige omgevingen. Aanvragen kan via de mail naar [email protected] of bel met (0594) 740 840.

   
Back to top button