Rondleiding & Proeverij bij wijngaard Op Joarum zondag 20 augustus in Nietap

Nietap – Wijngaard Op Joarum teelt druiven in Friesland en Drenthe en maakt daarvan wijn in Nietap. Chantal en Simon doen alles zelf; druiven verbouwen, de oogst verwerken tot wijn en het bottelen en verkopen.

“De wijnen worden goed beoordeeld in wijnkeuringen en worden geschonken in gerenommeerde restaurants. We werken biologisch en gebruiken schapen voor de begrazing. We zijn kleinschalig en produceren circa 2000 flessen per jaar.” Aldus Chantal en Simon.

Rondleiding & Proeverij
Het afrijpen van de druiven is begonnen, de blauwe druiven zijn aan het verkleuren, wil je dat zelf zien? Wil je meer weten over wijnbouw in Nederland, het maken van wijn of de wijn proeven? Dan ben je van harte welkom op de proeverij en rondleiding op zondag 20 augustus in Nietap.

Meer informatie over Chantal en Simon, de wijngaard, de wijn of wil jij je opgeven voor de proeverij: www.opjoarum.nl/proeven

   .
Back to top button