Projectontwikkelaar Novar wilt zonnepark in Noordhorn, denkt u mee?

Noordhorn – Op woensdag 20 september organiseert projectontwikkelaar Novar een dorpsbijeenkomst in de Dörpsstee over zonnepark Noordhorn.

Novar wil een zonnepark bouwen aan Hoendiep Oostzijde. Hierbij zoekt Novar de samenwerking Dorpsbelangen Noordhorn en andere lokale partijen. De projectontwikkelaar wil dat het zonnepark straks voor de helft eigendom is van lokale partijen. De inkomsten van het zonnepark komen zo ten goede aan het dorp. Ook hebben deze partijen zelf de mogelijkheid mee te beslissen over de inrichting van het zonnepark.

Dorpsbijeenkomst 20 september
Novar snapt dat de mogelijke komst van het zonnepark vragen bij u oproept. Daarom organiseert de projectontwikkelaar op woensdag 20 september om 19:00 een bijeenkomst in de Dörpsstee Noordhorn. Novar wil deze avond de inwoners van Noordhorn en omgeving informeren over de plannen en ideeën ophalen voor de verdere uitwerking van het plan.

Meer weten en aanmelden
Op de website van Novar staat meer informatie over de plannen van het zonnepark. U kunt zich ook aanmelden op de site.

   
Back to top button