Stralende seizoensopening bij KVW ’22

Leek – Op zaterdag 9 september barstte de korfbalcompetitie voor bijna alle teams weer los. ’s Ochtends mocht de jeugd het veld op en ’s middags konden de senioren los.

Het vlaggenschip kreeg Noordenveld 1 op bezoek, helaas werd deze wedstrijd verloren met 15-21. Desondanks was het een gezellige dag waarop veel leden aanwezig waren. De kinderen konden de hele dag handtekeningen van de selectie verzamelen en daarna poffertjes eten. Daarnaast had de jeugd een hoop waterpret met dank aan de tropische temperaturen.

Barbecue afsluiting
De dag werd afgesloten met een heerlijke barbecue. Alle foto’s van deze dag vind je op kvw22.nl. Kom ook eens kijken bij KVW ’22! De jongste jeugd traint op dinsdag tussen 17.00 en 18.00 uur in zowel Leek als Oostwold.

   .
Back to top button