Reünie 60-jarige Nijenoert voor oud leerlingen, medewerkers en OR/MR-leden

Leek – De openbare basisschool De Nijenoert in Leek viert dit jaar zijn 60ste verjaardag met een reünie op zaterdagmiddag 14 oktober van 14.00 tot 16.30 uur, inmiddels zijn er volgens de school al bijna 250 aanmeldingen.

Oud-leerlingen, (oud)medewerkers en oud-OR- en MR-leden zijn van harte welkom. Er zijn tot nu toe ruim 225 aanmeldingen binnen. Na zoveel jaren is het tijd om herinneringen op te halen, bij te praten en ook vooral met elkaar te lachen. Dus vergezel ons en neem deel aan deze gezellige festiviteit ter ere van De Nijenoert.

Opgave
Opgave gaat via een opgaveformulier. Deze staat op Facebook (Nijenoert Reünie). Je kunt de opgavelink ook verkrijgen via een mail naar: [email protected].  Je ontvangt de opgavelink dan op je mailadres. We zien je graag op 14 oktober aan de Nijenoertweg 38B.

   
Back to top button