Deze week ‘Open week’ bij Sportcentrum Leek

Leek – De vakantiekilo’s er weer vanaf sporten en starten met een energieker en fitter leven? Van maandag 11 september tot en met zondag 17 september opent Sportcentrum Leek de deuren voor iedereen die op een leuke, laagdrempelige manier gratis kennis wil maken met alle sportieve mogelijkheden die het Sportcentrum te bieden heeft.

Wanneer je al een tijd rondloopt met het idee dat je eigenlijk weer iets moet gaan doen op sportief gebied, dan is dit hét moment om te starten. Tijdens de Open Week krijg je de kans om te kijken of Sportcentrum Leek bij je past. Train in de fitnessruimte, volg een groepsles, zoals o.a. bodystep, bodypump, spinning, zumba, yoga of kom gewoon gezellig even een kijkje nemen.

Actie
Om het sporten te motiveren heeft Sportcentrum Leek ook nog een mooie actie waar men gebruik van kan maken. Word je lid tijdens de Open Week? Dan hoef je geen inschrijfgeld te betalen en bij het afsluiten van een jaarabonnement sport je in september en oktober zelfs helemaal gratis!

Sportmaatje
Dus altijd al benieuwd hoe Sportcentrum Leek er nou van binnen uit ziet? En klaar om je doelen te realiseren? Kom met een vriend, vriendin, je sportmaatje of familie gezellig langs tijdens de Open Week van 11 tot en met 17 september.

   
Back to top button