Chapeau; Verdachte(48) van inbraak Vicini Leek aangehouden dankzij alerte getuige en snel ingrijpen door politie Westerkwartier

Leek – Woensdagmorgen, 13 september 2023, is er een diefstal gepleegd bij lunchroom Vicini in winkelcentrum de Liekeblom. De dief werd door de eigenaren overlopen en sloeg daarna op de vlucht.

Deze persoon had geld uit een donatiepot, wat bestemd is voor het Beatrix Kinderziekenhuis in Groningen, weggenomen. Er waren camerabeelden en er was een duidelijk signalement. Een getuige had de verdachte richting een woning zien gaan en heeft de politie geïnformeerd.

Aanhouding
De agenten troffen in de betreffende woning een persoon aan die volledig voldeed aan het signalement. De verdachte, een 48-jarige inwoner uit Leek, is daarop aangehouden en overgebracht naar het cellencomplex aan de Hooghoudtstraat in Groningen. De zaak wordt verder onderzocht

Lees ook: Dief overlopen door eigenaren Vicini Leek; spullen en groot deel van donatiepot Beatrix Kinderziekenhuis is weg

   
Back to top button