Brandweer Leek onderzoekt rare geur in woning aan de Den in Leek

Leek – De brandweerlieden van Leek werden woensdagmiddag gealarmeerd vanwege de melding van een vreemde geur in een woning aan de Den in Leek.

Bewoners van de woning roken een vreemde geur en vertrouwden het niet. De brandweer is ter plaatse gegaan en zijn met twee man de woning binnen gegaan. In de woning zijn verschillende metingen verricht met hun 4-gasmeter. De brandweer heeft op straat putdeksels open gemaakt om ook in het riool te meten. Bij de metingen is niks bijzonders gemeten.

Omdat een vrouw zich niet lekker voelde is er een ambulance ter plaatse gevraagd om het slachtoffer te controleren. De vrouw hoefde na een kort onderzoek in de ambulance niet mee naar een ziekenhuis. Nadat de brandweer een tweede keer metingen had verricht en niks kon aantreffen is de brandweer weer retour naar de post gegaan.

Foto’s: Sven Loer/InfoLeek.nl

 

   
Back to top button