Brommobiel en scooter komen in botsing op de J.P. Santeeweg in Nietap

Nietap – Op de J.P. Santeeweg ter hoogte van café De Waag zijn in de nacht van donderdag op vrijdag 14 september een brommobiel en scooter in botsing geraakt.

De brommobiel reed uit Leek in de richting van Nietap, een scooter kwam in tegenovergestelde richting op de auto af. De bestuurder van de brommobiel schrok en wou de Harke Kuipersweg in om uit te wijken. De bestuurder van de scooter deed het zelfde waarbij een botsing volgde.

Ambulance en politie kwamen met spoed ter plaatse, het ambulancepersoneel heeft de scooterrijder onderzocht in de ambulance. De politie heeft onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval en heeft het ongeval op papier gezet. De scooterrijder hoefde niet mee naar een ziekenhuis. De scooter raakte totall loss bij het ongeval. Het verkeer kon enige hinder ondervinden omdat de weg tijdelijk was afgesloten.

Foto’s: Sven Loer/InfoLeek.nl

   
Back to top button