‘Eitje van Johran’ wekelijks verse eieren aan de deur door jongeren tussen 13 en 15 jaar

Leek/Noordenveld –Waar Johran, als 14 jarige, in september 2022 met 600 eieren in Roden begon in de Bomenbuurt, zijn er ondertussen in alle wijken van Roden en binnenkort ook in Leek en Tolbert jongeren die deur aan deur eieren verkopen.

Zo start eind volgende week Dirk Jan en nog een aantal andere jongeren willen ook gaan starten. Het concept is simpel. Jongeren rond de 13, 14 of 15 jaar die willen vaak wel werken, maar de winkels hebben vaak nog geen plek voor ze. Eieren verkopen is dan een mooie oplossing.

Johran levert wekelijks verse eieren rechtstreeks bij de boer vandaan. Uit een straal van 40 kilometer. Duurzaam, lekker, vers en de jongeren leren gelijk ondernemen.

Nog niet elke straat in Leek of Tolbert zal gelijk gelopen worden. Daarvoor zouden er nog een paar extra verkopers zich kunnen aanmelden. Kijk hiervoor op de website onder het kopje “weder verkoper worden”.

Nieuwsgierig welke straten door o.a. Dirk Jan gelopen gaat worden? Kijk op https://eitjevanjohran.nl/Bezorg-gebied/

   
Back to top button