Voorronde Flinke Pink PopPodium Punt 1

Voorronde2012LEEK – Zaterdag 16 februari a.s. wordt op het Leekster PopPodium in Punt 1 (Sportpark Rodenburg) de 2e voorronde van het Flinke Pink Festival gehouden.

Deze avond zullen 4 bands een optreden verzorgen. Een deskundige jury zal bepalen welke band (of 2 bands) mogen spelen op de “Live” edition van Flinke Pink 2013, dit jaar op 18, 19 en 20 mei. Het Leekster Flinke Pink Festival wordt sinds het eind van de jaren 80 tijdens het Pinksterweekend gehouden op het Openlucht Podium op Landgoed Nienoord.

Het festival is van 1 dag intussen uitgegroeid tot een 3 daags festival met zo’n 5000 bezoekers. Elke dag is er een ander thema. Naast de “Live” edition met optredens van bands zijn er ook een “White” en “Black” edition waarbij uitsluitend dj’s optreden. Voor de 2013 editie van het festival worden totaal 4 voorrondes gehouden. Aanmelding hiervoor is niet meer mogelijk, alle voorrondes zitten vol! De voorronde van a.s. zaterdag begint om 20.30 uur en is vrij toegankelijk. De andere voorrondes zijn op 16 maart en 20 april.

Meer informatie is te vinden op www.facebook.com/flinkepink.

Foto: The Tightropes wonnen in 2012 een voorronde en staan ook dit jaar weer op Flinke Pink.

Back to top button