42-jarige man aangehouden als verdachte van inbraak horecagelegenheid in Zuidhorn

Assen/Westerkwartier – De politie heeft onderzoek gedaan naar een serie woninginbraken in de wijk Assen Oost. Dit onderzoek heeft geleid tot de aanhouding van een 42-jarige man uit de gemeente Waadhoeke in Fryslân.

De laatste weken van augustus steeg het aantal woninginbraken in Assen Oost aanzienlijk. De politie heeft hierop veel informatie ontvangen van buurtbewoners, waaronder camerabeelden. Door het bestuderen van deze camerabeelden en door andere onderzoeksresultaten kwam de politie de verdachte op het spoor. De man wordt in verband gebracht met elf (poging tot) woninginbraken in Assen Oost en een inbraak in een horecagelegenheid in Zuidhorn.

In deze zaak was de informatie van buurtbewoners essentieel. Heeft u informatie over een misdrijf deel dit dan met de politie. Ziet u nou een verdachte situatie? Bel 112!

   .
Back to top button