Kom je meetrainen met de jeugdkorfballers van KVW’22?

Westerkwartier – Korfbal is een ontzettende leuke en dynamische teamsport. Uniek aan korfbal is dat je speelt in een gemengd team, dus met jongens en meiden! Doordat je niet mag lopen of dribbelen met de bal, moet je echt door samen te spelen proberen om tot scoren te komen.

De verschillende jeugdteams hebben allemaal 2 of 3 enthousiaste trainers, die zorgen voor een gezellige, maar ook inhoudelijk goede en gevarieerde training. Behalve dat korfbal een leuk spelletje is, worden er door KVW’22 ook vele leuke activiteiten georganiseerd. Het vorige seizoen werd afgesloten met een leuk jeugdkamp bij het Ronostrand. Bij de seizoensopening ontstond er een ware run op handtekeningen van de selectiespelers en werd er na afloop samen poffertjes gegeten. En in oktober staat er alweer een Halloweenfeest op het programma.

Kortom, KVW’22 is gewoon een gezellige en sportieve vereniging voor iedereen, van jong tot oud en van recreatief tot competitief. Lijkt het je leuk om eens mee te doen met de spelers op de foto? Je bent van harte welkom!

Mee trainen
Elke dinsdag wordt er door de F’jes (6-8 jaar) getraind van 17.15 -18.00 uur. Ben je tussen de 8 en 14 jaar, dan ben je elke dinsdag en/of donderdag van harte welkom om mee te trainen met de E’tjes, D’tjes of C aspiranten op de kunstgrasvelden aan de Rodenburg 11 te Leek.

Ook in Oostwold organiseert KVW’22 trainingen voor de allerjongste jeugd van 3 t/m 8 jaar. Kijk maar eens op www.kvw22.nl of mail voor meer informatie of de trainingstijden naar [email protected]

   .
Back to top button