InfoLeek.nl in een nieuw jasje!

Zoals u misschien gemerkt heeft is www.InfoLeek.nl een tijdje niet beschikbaar geweest omdat wij hard bezig waren met het updaten en installeren van een nieuwe lay-out! Inmiddels is bijna alles gereed en ziet u de nieuwe layout, het kan zijn dat u nog een paar schoonheidsfoutjes tegenkomt maar we doen ons best om die zo snel mogelijk te verhelpen.

U kunt op onze website InfoLeek.nl  het laatste nieuws uit de gemeente Leek vinden. Inmiddels is onze website een jaar online.

In dit afgelopen eerste jaar hebben we veel geleerd van de meningen van verschillende mensen over de website. Erg veel positieve reacties over onder andere de uitstraling van de website en de verzorging van het nieuws dat gepubliceerd wordt. Steeds meer mensen kijken op www.infoleek.nl om daar op de hoogte te blijven van het laatste nieuws in de gemeente.

De teller staat inmiddels op ongeveer 8500 bezoekers per maand, maar de website groeit nog iedere dag en de bezoekers aantallen worden steeds groter. Voor ons reden genoeg om de website een update te geven qua lay-out en uitstraling. Ook de serverruimte is vergroot zodat nog meer nieuws op de site kan worden geplaatst en we meer bezoekers aan kunnen.

We hebben een nieuwe lay-out ontwikkeld en deze inmiddels online gezet. Deze nieuwe lay-out biedt veel flexibiliteit qua indeling en aanpassingen waardoor het nog eenvoudiger is om de laatste nieuwtjes te publiceren. Wij zijn natuurlijk erg benieuwd naar de mening van onze bezoekers over onze website. Daarom vragen wij u om uw mening door te geven via [email protected]. Hiermee zullen wij dan de wensen van de bezoekers zoveel mogelijk uit laten komen.

 

Indeling

De website is zo ingericht dat u op de hoofdpagina in één oogopslag het laatste nieuws ziet. Bovenin vindt u het navigeer menu waar u verschillende pagina’s kunt bezoeken. Tevens is de datum en zoekfunctie er in verwerkt. Daaronder ziet u een zogenaamde ‘slider’ met de drie laatst geplaatste items met een foto en een inleidende tekst. Onder die ‘slider’ vindt u van elke categorie een aantal items. Aan de rechter zijkant van de website ziet u de sidebar met daarin de social media buttons, de adverteerders, agenda, Twitter van @Infoleek en nog veel meer. Ook zit de oude archief functie in de sidebar verwerkt zodat u gemakkelijk per maand de oude berichten kunt terugzien.
Logo

Zoals u misschien niet is ontgaan heeft ons logo ook een update gekregen omdat het oude logo niet helemaal naar wens was. Het nieuwe logo is ook verwerkt in de visitekaartjes, promotionele artikelen en in de kleding van de fotograven die u op straat tegen kunt komen. Daardoor zijn we nog beter herkenbaar en ligt het in één lijn met het logo op de website. De vernieuwde lay-out en de update van het logo zorgen samen voor een nog meer professionele uitstraling, iets wat wij van InfoLeek.nl erg belangrijk vinden.

Inschrijving Kamer van Koophandel

Omdat het aantal adverteerders bij InfoLeek.nl steeds groter wordt, het aantal foto/video opdrachten toeneemt enz. hebben wij besloten om Infoleek.nl in te schrijven bij de Kamer van Koophandel in Groningen. Wij zijn dan ook sinds 12-10-2013 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en u kunt InfoLeek.nl vinden onder Kvk-nummer: 58977740.

Contact met InfoLeek.nl

Wij vinden het belangrijk dat mensen bij ons terecht kunnen met vragen en/of opmerkingen. Bijvoorbeeld als u graag een bericht op de website geplaatst wilt hebben, of u heeft een vraag over een bericht dat al online staat. Voor al die vragen kunt u bij ons terecht via [email protected] of via telefoonnummer 06-30092128. Dit telefoonnummer is ook meteen de tiplijn waar u terecht kunt als u bijvoorbeeld iets tegen komt op straat wat interessant nieuws is voor op de website. Stel, u ziet een ongeluk, brand, evenement of iets opmerkelijks dan kunt u de tiplijn van InfoLeek.nl bellen via dit nummer: 06-30092128. Mocht u liever een email sturen? Dat kan naar: [email protected] en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Slot

Tot slot hopen wij dat het ‘nieuwe jasje’ van Infoleek.nl naar wens is en dat we u nog lang kunnen voorzien van het nieuws uit Leek.

Back to top button