Kom brainstormen tijdens bijeenkomst over Duurzame Ontwikkeling

TOLBERT – Op donderdagavond 14 april organiseert Gemeente Leek een brainstormbijeenkomst over duurzame ontwikkeling. Breng uw ideeën en hoor ook die van anderen.

Denk mee over een duurzame gemeente Leek. Een interactieve avond voor inwoners, raadsleden en de maatschappelijke partners van gemeente Leek.  De inloopavond vindt plaats in De Postwagen, Hoofdstraat 53 te Tolbert, van 19:30 tot 22:00 uur.

Wethouder Hans Morssink en wethouder Rien Honnef zijn tijdens de avond aanwezig. De avond wordt geopend met korte toelichting  op de ambities van het college op het gebied duurzaamheid. Het doel van de avond is uitwisseling van duurzame ideeën en initiatieven. U bent dus van harte uitgenodigd om aan te schuiven bij 2 interactieve sessies. Denk mee over de duurzame thema’s en onderwerpen die u belangrijk vindt of laat u inspireren door initiatieven die zich kort aan u presenteren door middel van een korte presentatie.

Duurzame ontwikkeling is een belangrijk speerpunt  in  Coalitieakkoord 2014-2018. Dit houdt in dat de gemeente huidige en nieuwe initiatieven graag wil ondersteunen én samen met inwoners duurzame ontwikkelingen concreet wil gaan vormgeven. Thema’s en onderwerpen die ter sprake komen tijdens de avond, dienen als inspiratiebronnen voor nieuw gemeentelijk beleid: een Masterplan Duurzaamheid 2016-2020.

Graag zien én horen wij u op 14 april in De Postwagen. U hoeft zich niet aan te melden voor de avond. Noteer de datum alvast in uw agenda. Wilt u een actieve bijdrage leveren aan deze avond en aandacht vragen voor een duurzaam idee? Neem dan contact op met beleidsmedewerker Leon Teeuw via e-mail [email protected], of telefoon 0594-508782.

   
Back to top button