André Hazes en de Edwin Evers Band in Sportcentrum Leek

LEEK – Het duurt weliswaar nog een tijdje maar vanwege de nu al gigantische belangstelling start Sportcentrum Leek de publiciteit en de voorverkoop. Twee van de momenteel grootste toppers in Nederland, André Hazes en de Edwin Evers Band, verzorgen op zaterdag 9 december een unieke avond in het Leekster sportcentrum. De belangstelling hiervoor is nu reeds enorm.

Om de verwachte vele liefhebbers tegemoet te komen is er vanaf 8 maart tot 1 april een zogenaamde Early Bird aktie en kan men de entreekaarten aanschaffen voor slechts € 20,00  in plaats van € 25,00  in de voorverkoop. De Early Bird tickets zijn alleen online via vanplan.nl aan te schaffen en niet via de voorverkoopadressen!

André Hazes is booming momenteel in Nederland. Hazes, die op zijn dertiende  al zijn eerste nummer 1-hit met Bedankt mijn Vriend scoorde, heeft nadien menig succes bijgeschreven. Eerst nog met zijn zus Roxeanne maakten zij de albums Van Jou, Voor Jou en Samen Solo uit. Eén jaar later maakte André in eigen beheer zijn eerste soloalbum uit. Met de deelname aan het programma De Beste Zangers Van Nederland scoorde hij zijn tweede nummer 1-hit met Ik Leef Mijn Eigen Leven, een nummer van zijn vader. Dit programma en die hit gaven de carrière van André een enorme boost.

Onlangs verscheen de hitsingle Leef, een aanstekelijk nummer met bijzondere clip. Leef wordt bij optredens in het land geweldig ontvangen. Inmiddels  werkt hij hard aan enige nieuwe albums. Zijn succes verwoordt André zelf het allermooist: ’tot een jaar geleden was ik ‘de zoon van André Hazes’, nu kennen de mensen me als André Hazes. Het scheelt een paar woorden, maar dat verschil voelt heel goed. En dat wil ik alle liefhebbers in Leek op 9 december laten horen!’

Topmusici
De Edwin Evers Band kwam voor het eerst bij elkaar voor de presentatie van de CD van het radioprogramma ‘Evers Staat Op’. De band, die uitsluitend bestaat uit topmusici en waar Edwin Evers zelf achter de drums plaatsneemt, werd met groot enthousiasme ontvangen door het publiek en sindsdien is de Edwin Evers Band een feit! Naast dat de Edwin Evers Band veelvuldig geboekt wordt voor (bedrijfs)feesten, events en festivals waren zij de vaste begeleidingsband in televisie programma’s zoals The Voice of Holland en The Voice Kids en zullen zij voor de derde keer een theatertour door heel Nederland doen.

De beste muzikanten van Nederland, onder leiding van Edwin Evers, geven een onvergetelijk optreden vol met bekende hits. De band speelt hits uit de jaren ’70, ’80 & ’90 en dat maar liefst 90 minuten aaneengesloten. Niet voor niets is de band een graag geziene act op welk feest dan ook!

André Hazes en de Edwin Evers Band zijn op zaterdag 9 december present in Sportcentrum Leek. De zaal gaat open om 20.30 uur en aansluitend vindt het optreden van Hazes plaats. Om 23.30 zal de  Edwin Evers Band optreden. De Early Bird tickets (alleen online via vanplan.nl) kosten € 20.00  en nadien € 25.00  via Sportcentrum Leek, Bio Corner Leek en vanplan.nl.

   
Back to top button