Eerste competitie nederlaag voor Leekster Eagles

DEN HELDER/LEEK – Afgelopen vrijdag 13 oktober speelde Leekster Eagles uit tegen Zeemacht. Zeemacht wist het spel na drie minuten reeds naar zich toe te trekken en bracht de telling in onbalans met 1-0. In de twaalfde minuut was het Mehdi Charaf-Eddine die weer balans terug bracht op het scorebord en de stand was 1-1.

Beide teams mochten met deze gelijk stand even de kleedkamers opzoeken en een moment van rust opzoeken.

Na de rust ging het weer volop verder op het veld. Na vijf minuten gespeeld te hebben was het Karim Layeb die onfortuinlijk  voor het doel van Erwin Mensink de bal raakte en op deze wijze Zeemacht op een voorsprong van 2-1 bracht. Fabio de Matos Fernandes wist na een tien meter trap het bord weer in evenwicht te krijgen en na elf minuten stond de stand weer gelijk met 2-2. Onderwijl ging het spel gelijk op en waren ook de overige kansen redelijk in evenwicht. In de laatste seconden van de slotfase was het Zeemacht die gebruik wist te maken van een moment van onoplettendheid van de arbitrage sloten de wedstrijd af met een voorsprong van 3-2.

Overige spelers Leekster Eagles:
Amine Ajouaou, Stefan Brouwer, Luciano Matulessy, Freddie van der Velde, Delano Dussel, Roy de Vries.

Komende vrijdag 20 oktober speelt Leekster Eagles de derde ronde landelijke beker uit tegen Amicitia in Roermond. Aanvang wedstrijd 21.00 uur.

Vrijdag 27 oktober speelt Leekster Eagles thuis tegen Salaam, aanvang wedstrijd 20.30 uur.