Veel gelezen

14-jarige Waliou Nassirou wordt vermist vanuit Drachten; politie maakt zich zorgen om hem

Regio – Op 9 oktober zou de 14-jarige Waliou Nassirou rond 10.00 uur vanuit Drachten naar Groningen of Leeuwarden zijn vertrokken. Sindsdien is hij niet meer gezien.

Mogelijk is hij met het openbaar vervoer in de richting van Rotterdam vertrokken. Maar ook daar ontbreekt ieder spoor van hem. De politie maakt zich ernstig zorgen om het welzijn van Waliou Nassirou. Heeft u Waliou gezien rond Drachten, Groningen, Leeuwarden Of misschien wel in Rotterdam? Of heeft u anderzijds informatie over zijn vermissing? Neem dan direct contact op met de politie via 0800-6070 of bij spoed met 112. U kunt ook een tip achter laten via het tipformulier op deze site van de politie.

   
Back to top button