Eindejaarsactie ‘Kraspas’ bij meer dan 40 winkels in Leek

Leek – Op initiatief van de Handelsvereniging Leek Nietap is er dit jaar weer een spectaculaire eindejaarsactie bij meer dan 40 winkels in Leek.

Bij elke aankoop bij de deelnemende winkels krijgt men een gratis kraspas. Op deze kraspas zit een kraslaag, daaronder staat wat men gewonnen heeft, dit kan 1 van de vele hoofdprijzen zijn maar meestal is dit een gratis artikel of een leuke korting/aanbieding bij een andere winkel in Leek.

Deelnemende winkels
De actie start zaterdag 18 november, de dag dat Sinterklaas in de haven van Leek aankomt, en duurt zo lang de voorraad strekt maar tot uiterlijk einde dit jaar. Meer informatie en een overzicht van deelnemende winkels en alle te winnen prijzen is te vinden op www.kraspas.nl/leek/.

Deze eindejaarsactie wordt mede mogelijk gemaakt dankzij een bijdrage uit het centrumfonds van Leek.

   
Back to top button