SpotTV in het Westerkwartier; Platform voor én door jongeren met onderwerpen zoals geldzorgen, eenzaamheid en seks

Westerkwartier – De gemeente Westerkwartier gaat de samenwerken met SpotTV. SpotTV Westerkwartier is een platform voor én door jongeren. Jongeren hebben de regie.

Jongeren vormen zelf het redactieteam en bepalen de inhoud van de filmpjes voor SpotTV. Elke aflevering wordt er een onderwerp besproken. Jongeren bepalen zelf met een onderwerpen-top-10 waar het over moet gaan. Het kunnen herkenbare onderwerpen zijn en onderwerpen waar mensen soms wat minder graag over praten. Voorbeelden hiervan kunnen zijn: geldzorgen, eenzaamheid of seks. Maar ook onderwerpen als uitgaan, sociale media of duurzaamheid.

Laat van je horen!
Ga naar website SpotTV Groningen en laat hun weten waar jij graag iets over wilt horen, zien óf vertellen! Ontdek of vergroot jouw talent Wil jij onderdeel worden van het redactieteam? Meld je dan aan via een privebericht op het Instagramaccount van SpotTV of mail naar [email protected].

   
Back to top button