Nienoord Crossloop en Canicrossloop in Leek op zaterdag 2 december

Leek – Zaterdag 2 december organiseert Stichting Loopsport Leek in samenwerking met Loopgroep Nienoord de 52e editie van de Nienoord Crossloop te Leek. Een crossloop over het mooie Landgoed Nienoord.

Naast de wedstrijdlopers kunnen ook de recreatieve lopers zich uitleven op het afwisselende parcours met heuvels, weilanden, bospaden en het start/finishterrein nabij het centrum van Leek. De crossloop over 5 kilometer (1 ronde) of 10 kilometer (2 ronden) start om 11.00 uur. Voorafgaand aan de crossloop vindt de canicrossloop plaats. Een canicrossloop is hardlopen met de hond. De recreatieve hardloop over een afstand van 5 kilometer start om 10.00 uur.

Inschrijven
Voor-inschrijven is mogelijk tot en met 29 november. Na-inschrijven is mogelijk op 2 december vanaf 09:00 uur tot 30 minuten voor de start van het betreffende onderdeel bij het inschrijfbureau. Het inschrijfbureau is gevestigd in Landgoedboerderij Oosterheerdt, Oosterheerdstraat 7, 9351 BK Leek. Meer informatie is te vinden op www.loopgroepnienoord.nl.

   
Back to top button