Ellen Sneller uit Zevenhuizen rent Marathon in Valencia voor KiKa

Zevenhuizen/Regio – Ellen Sneller uit Zevenhuizen zet haar passie in om een verschil te maken. Na maanden trainen staat Ellen klaar om op 3 december 2023 de Marathon van Valencia te rennen, en dat alles voor het goede doel: KiKa, Stichting Kinderen Kankervrij.

Ellen begon haar hardloopavontuur in 2017, stap voor stap de afstanden vergrotend. Wat begon als een persoonlijke uitdaging, groeide uit tot een krachtig streven om kinderkanker de wereld uit te helpen. Na de eigen uitgezette marathon van 42.195 km en deelname aan Rotterdam en Amsterdam, gaat Ellen nu haar krachten bundelen met Run for KiKa Marathon.

Bijdrage leveren
In haar eigen woorden: “Niet elk gezin heeft het geluk dat hun kind gezond is. Om een bijdrage te leveren aan meer onderzoek naar kinderkanker ga ik op 3 december 2023 de marathon van Valencia lopen voor KiKa!” Ellen heeft al meer dan 6000 euro opgehaald en is vastberaden om meer te verzamelen, want elke euro is er een. Sponsors zijn van harte welkom om een bijdrage te leveren via www.runforkikamarathon.nl/ellen-sneller-valencia-2023).

Het besef dat de marathon snel nadert, maakt de uitdaging nog tastbaarder voor Ellen. Ze kijkt uit naar de start en finish in Valencia, waar elke stap niet alleen een persoonlijke overwinning is, maar ook een bijdrage aan de gezamenlijke strijd tegen kinderkanker.

Volledige route
Op haar Instagram pagina komt inmiddels bijna de volledige route tevoorschijn. Blijf haar volgen voor het volledige eindresultaat en om de laatste berichten voor de training te lezen. Kijk mee op https://instagram.com/ellen_runs_valencia4kika).

Op haar shirt de sponsoren die ieder op een eigen manier een bijdrage leveren aan dit geweldige doel.

   
Back to top button