Ongeval tussen twee voertuigen op kruising Auwemalaan Oldenoert in Leek

Leek – Op de Auwemalaan kruising Oldenoert heeft vrijdagmorgen even voor 8 uur een aanrijding tussen twee voertuigen plaatsgevonden.

Een automobilist die hier de Auwemalaan op wou draaien heeft vermoedelijk de automobilist die al op de Auwemalaan reed over het hoofd gezien waarna een aanrijding gevolg was. Een ambulance en politie eenheden kwamen ter plaatse voor het ongeval. Eén persoon is gecontroleerd door het ambulancepersoneel, maar vervoer naar het ziekenhuis bleek niet noodzakelijk.

De politie heeft de betrokkenen geholpen met het invullen van het schadeformulier. Een bergingsbedrijf kwam ter plaatse om de beschadigde voertuigen af te slepen. Het verkeer heeft ten tijde van het incident enige hinder kunnen ondervinden.

Foto’s: Sven Loer/InfoLeek.nl

 

   
Back to top button