Automobilist gewond na botsing met vrachtwagen op Zevenhuisterweg

Nieuw-Roden – Op de Zevenhuisterweg zijn vrijdagmorgen een automobilist en vrachtwagen in botsing gekomen.

Iets voor half 10 werden de hulpdiensten waaronder de brandweer van Leek, politie en ambulance met spoed gealarmeerd voor het ongeval. Een automobilist is hier in botsing gekomen met een vrachtwagen en op de zijkant in de naastgelegen sloot beland. Het ambulancepersoneel heeft de inzittende van beide voertuigen gecontroleerd, de bestuurder van de personenauto is later meegenomen voor controle naar een ziekenhuis. 

De weg was ten tijde van het incident volledig afgesloten voor verkeer. Nadat de brandweer de voertuigen had veiliggesteld konden deze retour kazerne. Een aanrijdingsselecteur van de politie is ter plaatse gekomen en deze gaat beslissen of er verder onderzoek nodig is. 

Foto’s: Sven Loer/InfoLeek.nl

   
Back to top button